Segueix-nos a les xarxes socials:

Manel publicarà a l'abril «Jo competeixo», un disc amb matisos electrònics

Manel publicarà el pròxim 8 d'abril Jo competeixo, un disc d'onze cançons gravades als Estats Units amb el productor Jake Aron, que redefineixen el so de la banda catalana i li afegeixen matisos electrònics.

Un any i mig després de tancar la gira Atletes, baixin de l'escenari davant 60.000 persones a les festes de la Mercè de Barcelona, Manel va anunciar ahir els detalls del seu nou treball discogràfic.

Jo competeixo, que sortirà en format digital i físic, amb un CD i un doble vinil, ha estat produït per Jake Aron, conegut per la seva col·laboració amb artistes com Grizzly Bear, Jamie Lidell, tUnE-yArDs i Chairlift, i que ha produït el debut del raper Le1f.

Amb la seva ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé van planificar la gravació d'aquest quart disc del grup en dues fases, que van tenir lloc entre novembre i desembre.

La primera va ser a Dreamland, un estudi instal·lat en una antiga església prop de Woodstock, i la segona a Dr. Wu's, l'estudi de Jake, situat a Brooklyn (Nova York).

El resultat són onze cançons masteritzades a Sterling Sound per Chris Gehringer.

Prem per veure més contingut per a tu