Segueix-nos a les xarxes socials:

Exposen cabells de Joan Pau II en una residència d'avis d'Alemanya

La relíquia, que es troba dins d'un recipient, és un regal del bisbat de Poznan al director del centre

Exposen cabells de Joan Pau II en una residència d'avis d'Alemanyaefe

Uns cabells del papa Joan Pau II ocupen des d'ahir un lloc d'honor a la capella d'una residència d'ancians de la localitat alemanya de Laatzen, pròxima a Hannover. La relíquia és un regal del bisbat de Poznan al director de la residència, Adrian Grandt, com a agraïment per un concert benèfic que va organitzar a finals de 2015 a favor d'un hospici d'aquesta ciutat polonesa, segons va informar ahir el diari local Leine Nachrichten.

El recipient en or que conté els cabells i porta la inscripció «Ex Capillis Sancti Joannis Pauli II Papae» («De la cabellera del Sant Pare Joan Pau II») quedarà exposat a la paret lateral de la capella, en una fornícula protegida amb un vidre blindat que porta l'escut del Papa. «Tothom pot admirar la relíquia a la nostra capella», cita el diari al director de la residència, que com Joan Pau II, va créixer a Polònia.

L'Església catòlica a Hannover va informar que en primer lloc es va certificar que efectivament es tractava d'una relíquia del papa Joan Pau II (1920-2005). «És cent per cent segur. Això és una cosa que es pot dir de les relíquies dels sants més recents», va dir en declaracions al rotatiu el capellà local Thomas Berkefeld.

Prem per veure més contingut per a tu