Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festivalot ha congregat 10.000 visitants durant el cap de setmana a Girona

La segona edició del Festival de Música en Família ha inclòs una trentena de concerts seguits per espectadors d'arreu de Catalunya

El Festivalot ha congregat 10.000 visitants durant el cap de setmana a Girona

La segona edició del Festival de Música en Família de Girona, el Festivalot, ha congregat 10.000 visitants durant el cap de setmana del 28 i el 29 de maig a la capital gironina, segons dades de l'organització.

En aquests dos dies s'han celebrat una trentena de concerts i activitats a cinc escenaris diferents de la ciutat, un programa que han estat seguit per famílies d'arreu de Catalunya.

Dels nou concerts de pagament que hi havia, cinc van exhaurir entrades, i la resta es van omplir al 80%. Aquestes dades fan manifestar als organitzadors que el certamen es consolida «com a esdeveniment familiar de referència i èxit».

En concret, els cinc concerts que van exhaurir entrades van ser el de Dàmaris Gelabert, els tres passis de 'Bitels per a Nadons' i el de The Pinker Tones.

També hi va haver més de 20 concerts gratuïts, entre d'altres el de Joan Colomo, les Anxovetes, PrincesesBarbudes o Xarim Aresté. Altres actuacions destacades van ser la del Cor Safari a La Rambla, el concert d'Àngel Daban o el de l'Hora de Joglar. Tots aquests concerts es van fer al centre de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu