Segueix-nos a les xarxes socials:

El Ballet de Moscou porta la dansa més subtil a Girona amb «El Llac dels Cignes»

El Ballet de Moscou porta la dansa més subtil a Girona amb «El Llac dels Cignes»ddg

El Llac dels Cignes, de Tchaikovsky, considerat un dels ballets més representats de la història de la dansa i un dels més estimats de tots els temps, tornarà avui dijous a l'Auditori de Girona (20.30h) de la mà de la coneguda companyia El Ballet de Moscou.

Es tracta d'una oportunitat per presenciar la història hipnòtica i farcida d'emocions humanes que assenyala Tchaikovsky com el compositor més admirat pel que fa a la música per a ballets.

Fundat el 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, el Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o el Stanislavsky i és, avui, una de les companyies més importants del seu país.

La companyia està duent a terme una intensa gira pels principals teatre i auditoris.

Des de la seva fundació ha realitzat més d'un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra o Espanya.

El 1991, la companyia va ser escollida pel genial Rudolf Nureyev per fer la seva darrera gira per Europa.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on a més d'El Llac dels Cignes destaquen títols com Trencanous, La Bella Dorment, El Somni d'una Nit d'Estiu i les seves últimes produccions: Carmen, Don Quixot i Romeu i Julieta.

Amb la finalitat d'apropar la dansa al públic més ampli possible, la companyia ofereix un preu reduït per a grups d'un mínim de 12 persones. El preu de l'entrada individual en el punt de venda és de 38€, mentre que el preu reduït és de 20€.

Prem per veure més contingut per a tu