Segueix-nos a les xarxes socials:

«Julieta», d'Almodóvar, es projectarà al festival de cinema de Nova York

L'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, Julieta, estarà dins de la programació del festival de cinema de Nova York, que celebrarà la seva edició número 54 entre el 30 de setembre i el 16 d'octubre, segons ha informat l'organització.

Entre les vint pel·lícules que es podran veure es troben també els últims treballs dels germans Jean-Pierre i Luc Dardenne (The Unknown Girl), Ken Loach (Yo, Daniel Blake), Cristian Mungiu (Graduation), Jim Jarmusch (Paterson), Olivier Assayas (Personal Shopper), Paul Verhoven (Elle) i Mike Mills (20th Century Women). També s'exhibirà la cinta de Pablo Larraín Neruda, coproducció de Xile, Argentina, França i Espanya que dibuixa un retrat del poeta xilè a l'exili amb la interpretació de Gael García Bernal.

El festival ha destacat, d'altra banda, la presència femenina a la gran pantalla del festival gràcies als papers d'Isabelle Huppert a Elle o Kristen Stewart, Michelle Williams i Laura Dern a la cinta de la nord-americana Kelly Reichardt Certain Women.

L'encarregat de trencar el gel del primer dia serà el documental d'Ava Duvernay The 13th, en referència a l'esmena de la Constitució dels Estats Units que va abolir l'esclavitud, i que vol denunciar l'empresonament massiu al país.

Prem per veure més contingut per a tu