Segueix-nos a les xarxes socials:

El grup empordanès Lakaste competirà a la final del Sona9

Els de Figueres lluitaran per guanyar el concurs de maquetes amb les bandes Chet i Paper de Plàstic

El grup empordanès Lakaste competirà a la final del Sona9lakaste

El grup figuerenc Lakaste, juntament amb els barcelonins Chet i Paper de Plàstic, són els tres classificats per a la final de la XVI edició del concurs de maquetes Sona9, que se celebrarà el dimarts 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona. El guanyador es farà públic en directe al final de la mateixa gala, després de les actuacions dels tres grups i de la deliberació del jurat.

Un total de 102 propostes s'han presentat al concurs d'enguany i han hagut de superar diverses proves eliminatòries fins arribar a la darrera fase. El guanyador del Sona 9 obté entre altres premis la gravació i edició d'un disc, una campanya de promoció i publicitat i una gira de cinc concerts promocionals.

El segon classificat rebrà el Premi Joventut, consistent en la gravació i edició digital d'un EP de quatre cançons, una petita gira de tres concerts, una campanya de difusió als mitjans del concurs i una actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid. També el tercer classificat a la final (Premi Èxit) tindrà accés a 1.200 euros en material musical, més una actuació amb totes les despeses pagades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid en el marc del Cicle de Concerts Sona9.

Prem per veure més contingut per a tu