Segueix-nos a les xarxes socials:

El xilè Luis Tofoles actuarà al festival Acoustic Vell de Girona

El centre cívic Mercadal-Barri Vell de Girona acull una exposició de dibuixos de la il·lustradora Mirena Ossorno

El xilè Luis Tofoles actuarà al festival Acoustic Vell de Gironaddg

L'associació cultural Màgic Room de Girona va anunciar ahir un concert del cantautor xilè Luis Tofoles en el marc del festival Acoustic Vell, que se celebrarà al Centre Cívic Mercadal-Barri Vell.

El festival s'inaugurarà el dijous 2 de febrer amb una sessió poètica i musical de «Micro Obert», complementada amb un bufet lliure de menjar que costarà 6 ?.

Luis Tofoles actuarà l'endemà, divendres 3 de febrer, el mateix dia de la inauguració de l'exposició de dibuixos de la il·lustradora Mirena Ossorno, i de la presentació de la col·laboració dels alumnes de l'escola ERAM. La poesia anirà a càrrec d'Ester Archi.

Dissabte, dia 4, hi haurà els contes escènics de Maritetha's, al migdia, i, a la nit, la videoanimació de Queralt Armengol, la poesia d'Anna Pantinat i la música de Liviana Mauretti.

El festival Acoustic Vell tindrà aquest 2017 noves edicions el 31 de març-2 abril, l'1 de juliol i el 3 i 4 de novembre, segons van explicar ahir en roda de premsa els coordinadors de Màgic Room, Jaume Rodríguez i Alexandre Nunes.

Aquesta associació promociona la cultura gratuïta però destina les modestes ajudes públiques que rep a pagar els artistes.

A més, també programen al centre cívic Pla de Palau de Girona dos festivals de Música de Tothom (dedicat a cantautors emergents) i Música per a Tothom (de músiques del món). Cadascun d'aquests festivals té una sessió mensual i sempre es realitzen els dimarts a les 20 h, amb entrada gratuïta.

Prem per veure més contingut per a tu