Segueix-nos a les xarxes socials:

Toti Soler celebra els seus 50 anys de trajectòria amb un concert a Banyoles

Toti Soler celebra els seus 50 anys de trajectòria amb un concert a Banyoles

El guitarrista i compositor Toti Soler presenta aquest divendres, a les 9 del vespre, a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el seu espectacle Més de 50 anys.

En aquesta actuació, Toti Soler està acompanyat de la veu de Gemma Humet i el seu trio, amb Marc Prat al contrabaix i Arnau Figueres a la percussió.

L'artista vol proposar a l'espectador un nostàlgic recull de la seva obra de guitarra i cançó, amb l'estil mediterrani i universal que el caracteritza, a través de les millors cançons que ha compost durant els més de 50 anys de trajectòria.

Música als poetes

Toti Soler és reconegut per ser un gran professional posant música a la veu de molts poetes i ha protagonitzat col·laboracions amb cantautors d'arreu dels Països Catalans com Ovidi Montllor, a qui va acompanyar molts anys.

Gran part de la seva trajectòria en solitari s'ha mantingut de forma desconeguda per a molts. Per aquest motiu, l'espectacle d'aquest divendres no deixa de ser una bona ocasió per descobrir-lo.

Des que va començar amb Els Xerracs, l'any 1965, Toti Soler ha deixat al seu pas una llarga llista de cançons, amb una trentena de discos publicats.

Prem per veure més contingut per a tu