Segueix-nos a les xarxes socials:

El Museu d'Art de Girona entra a la plataforma digital Google Arts & Culture

El centre publica a la xarxa 126 imatges d'obres destacades de la col·lecció permanent

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, que s'escau avui, 18 de maig, el Museu d'Art de Girona ha presentat la seva incorporació a Google Arts & Culture, la plataforma en línia gratuïta de Google que permet explorar l'art de manera inmersiva.

El Museu d'Art se suma a la plataforma amb la publicació de 126 imatges d'obres destacades de la col·lecció permanent, 5 exposicions virtuals i 46 imatges en qualitat gigapixel i amb un nivell de detall abans imperceptible a l'ull humà.

Amb el Museu d'Art de Girona, ja són 16 els museus catalans que a hores d'ara són presents a Google Arts & Culture, com a resultat d'una iniciativa del Departament de Cultura per a la promoció internacional del patrimoni conservat als museus catalans.

Fa un parell de mesos, el Museu d'Art de Girona es va incorporar a Google Street View, l'eina que permet fer un recorregut virtual per l'interior dels principals museus del món sense moure's de casa.

A partir d'avui serà present també a la plataforma Google Arts & Culture: https://artsandculture.google.com/partner/museu-d-art-girona?hl=en.

La tecnologia amb què s'han escanejat les imatges permet apropar-se a les obres més destacades de la col·lecció i veure'n detalls que a simple vista són inapreciables.

Per al centre suposa, a més, posar en valor els fons de les col·leccions, i augmentar la seva presència en l'àmbit digital i, per tant, la seva visibilitat i internacionalització.

Prem per veure més contingut per a tu