Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival Nits de Clàssica de Girona ret homenatge a Bernstein

Grans intèrprets i repertoris únics dialogaran amb el patrimoni de la ciutat de Girona en la setena edició del festival Nits de Clàssica, que rebrà noms de la talla de Les Talens Lyriques amb Christophe Rousset, Carolyn Sampson, Isabelle Faust, Stephan Degout, Jakub Józef Orlinski, Aaron Pilsan i Kian Soltani, entre altres.

La programació, anunciada ahir per Víctor Garcia de Gomar i Albert Piñeira i Marta Madrenas, tindrà com a escenaris la Catedral, el monestir de Sant Daniel o Sant Pere de Galligants, del 30 de juny al 29 de juliol.

En aquesta edició el festival vol retre un homenatge especial al compositor, pianista i director d'orquestra Leonard Bernstein (1918-1990) programant algunes de les seves composicions.

Isabelle Faust, artista resident del festival, completarà la integral de sonates de W.A. Mozart -un encàrrec del festival- i oferirà també la proposta Isabelle Faust & Friends amb obres de Schubert i Webern.

El festival reserva també un espai en el seu programa per celebrar dues efemèrides musicals de l'any 2018: el centenari de la mort de Claude Debussy i els 350 anys del naixement de Françoise Couperin.

Cal ressaltar també l'estrena d'una Missa a sis veus, un encàrrec per fascicles del festival al compositor Joan Magrané.

Abans de cada concert hi haurà un guia musical. Enguany el cartell el signa l'artista novaiorquesa Karine Laval.

Prem per veure més contingut per a tu