Segueix-nos a les xarxes socials:

El Galliner celebra el Dia Internacional del Teatre amb una trentena d'accions

Actuació teatral col·lectiva dirigida per Mireia Vallès dissabte a la plaça de la Independència de Girona

El Galliner celebra el Dia Internacional del Teatre amb una trentena d'accionsMaria Alabau.

Entre les diferents activitats teatrals que arreu del Planeta se celebren el Dia Internacional del Teatre, la més coneguda i repetida és la lectura d'un manifest que cada anys'encarrega a una personalitat diferent del món del teatre. Enguany, aquest missatge ha anat a càrrec del dramaturg, director teatral i pedagog cubà Carlos Celdran.

A girona, l'escola de teatre El Galliner cada any es fa ressò de la iniciativa fent extensiva la celebració a tota la setmana. D'una banda llegint el manifest a classe i, de l'altra, amb accions teatrals públiques.

Enguany, les activitats tindran lloc entre el 25 i el 30 de març de 2019 amb una trentena d'accions teatrals i prop de 500 alumnes participants.

Durant una setmana, El Galliner surt al carrer a fer teatre. Totes les tardes fan espectacles a la Plaça Santa Susanna de Girona, davant l'església del Mercadal.

El darrer dia, a la Pl. Independència, hi haurà l'Acte Central, amb la lectura pública del Manifest del Dia Internacional del Teatre, a càrrec de Janot Carbonell, actor, director, dramaturg, activista i docent (Premi Pep Mora 2017 a la contribució a les arts escèniques), i una acció teatral col·lectiva a càrrec d' una trentena d'actors i actrius de totes les edats, Plou sobre mullat, creada i dirigida per Mireia Vallès, i a la que es convida especialment a tots els col·lectius teatrals de les comarques gironines.

Totes les activitats són gratuïtes.

Prem per veure més contingut per a tu