Segueix-nos a les xarxes socials:

«Una gossa en un descampat» continua sumant guardons

El muntatge de la banyolina Clàudia Cedó s'ha endut cinc distincions en els premis TeatreBarcelona

Una gossa en un descampat, el darrer espectacle de la directora i dramaturga banyolina Clàudia Cedó, ha estat la gran guanyadora de la segona edició dels Premis TeatreBarcelona, impulsats pel portal homònim l'any passat. L'obra, estrenada al Grec 2018 i que aquesta tardor es podrà veure en diversos escenaris gironins, s'ha emportat cinc guardons: millor espectacle teatral, direcció (Sergi Belbel), actriu protagonista (ex-aequo per Vicky Luengo i Maria Rodríguez), actriu de repartiment (Anna Barrachina) i text (Clàudia Cedó).

Al juliol va destacar en la 25a Edició dels Premis Butaca, enduent-se el premi a millor muntatge de petit format, millor text per a Clàudia Cedó (autora resident a la sala Becket de barcelona durant la temporada 2017-18) i millor direcció per a Sergi Belbel, i també va guanyar com a millor espectacle, text i actrius els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques del 2018.

Una gossa en un descampat es podrà veure al teatre El Jardi de Figueres el pròxim 25 d'octubre i a Banyoles el 23 de novembre al Teatre Municipal en el marc de la programació del Festival Temporada Alta. A més, tornarà a ser a la Sala Becket.

Altres premiats

Els muntatges Els ocells, de la companyia La Calòrica, i el musical Maremar, de Dagoll Dagom, també han destacat amb dos premis TeatreBarcelona respectivament al millor espectacle de petit format i actor de repartiment (Aitor Galisteo-Rocher), la primera, i millor musical i actriu de musical (Elena Tarrats), la segona.

Prem per veure més contingut per a tu