Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival Tempo ajorna els concerts previstos a La Copa

L’espai del Village es manté fins dissabte

El festival Tempo ajorna els concerts previstos a La Copa

El festival Tempo de Girona ha decidit ajornar fins l’any vinent els concerts que s’havien de celebrar els dies 6 i 7 d’agost en un escenari situat a La Copa, davant l’augment dels contagis de covid-19 registrat en els últims dies a la ciutat.

Segons va informar ahir l’esdeveniment, que mantindrà obert al llarg d’aquesta setmana i fins dissabte vinent l’espai Village situat al Passeig Arqueològic de Girona, «de comú acord amb els artistes» que havien d’actuar a La Copa -Dorian, MClan i Sofía Ellar- l’organització ja treballa «per celebrar aquests concerts a la Devesa els dies 1 i 2 de juliol de 2022, esperant que es recuperi una normalitat per poder gaudir de la música en directe en tota la seva extensió».

Tots els qui hagin adquirit una entrada per algun dels concerts que s’han ajornat podran sol·licitar la devolució de l’import o guardar-les per a les noves dates. Tanmateix, el Tempo afirma que «entre els assistents que conservin les entrades se sortejaran nits d’hotel i sopars a la ciutat i trobades amb els artistes, entre altres compensacions».

Després d’un any sense concerts pagament, que habitualment tenien lloc a la plaça dels Jurats, el festival Tempo Girona havia apostat enguany per un format híbrid en el qual es potenciava el popular Village, situat al bell cor del Barri Vell de Girona, amb concerts, gastronomia i activitats cada dia, i una segona part que havia de comptar amb un nou escenari, al passeig de la Copa de la Devesa. El Tempo Copa havia de comptar amb l’actuació de la banda barcelonina de pop electrònic Dorian, el divendres 6 d’agost, i amb un doble concert el dissabte 7 amb la participació dels murcians MClan i la jove cantautora Sofía Ellar. La intenció era acollir fins a 2.000 espectadors i allargar els concerts amb sessions de discjòqueis fins a la matinada

Recta final del Tempo Village

El Tempo Village, que se celebra des del passat 15 de juliol, encara aquesta setmana la seva recta final. Ahir dimarts The New Raemon va pujar a l’escenari en un concert organitzat en col·laboració amb el Yeah Indie Club. També ahir, en l’apartat Tempo Llibres, Martí Gironell i Paula Bonet, van comentar en directe la darrera novel·la de la il·lustradora i escriptora, titulada L’anguila.

La jornada d’avui arrencarà amb Dj Arkade & David Capo, que oferiran a les 19.30 h una sessió farcida d’èxits. Tot seguit, a les 21 h, serà el torn del cantautor Ferran Exceso. Demà, a les 19.30 h, Martí Gironell i Pep Poblet clouran el Tempo Llibres amb un tast de vins que servirà per parlar de la novel·la La força d’un destí. Divendres a les 20 h la formació Shì, presentarà la seva fusió experimental d’instruments, veus i imatges, i a les 22 h pujarà a l’escenari la jove cantant gironina Laura West. La cloenda serà dissabte de la mà de la rumba i el flamenc de Rumba 4G (13 h), l’electrònica de Twin (19 h), el rock de Luw (20.30 h) i l’indie pop dels gironins Carmen 113 (22 h).

Prem per veure més contingut per a tu