Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor als 66 anys l'arquitecte Luis Alonso, autor de l'O2 Centre Wellness Parc del Migdia de Girona

L'urbanista, que va realitzar més de 700 projectes, deixa la seva signatura al centre comercial de Les Arenes de Barcelona i en la vila olímpica de Rio de Janeiro

Mor als 66 anys l'arquitecte Luis Alonso, autor de l'O2 Centre Wellness Parc del Migdia de GironaSimone Boccaccio

L’arquitecte Luis Alonso va morir als 66 anys d’un infart aquest passat dimecres a la nit a Santiago de Xile, ciutat en la qual va desplegar grans projectes, el que ell definia com «la promiscuïtat funcional». Alonso, fundador de l’estudi Alonso i Balaguer i responsable de la transformació de la plaça de toros de Las Arenas de Barcelona en centre comercial i d’oficines, combinava seu treball entre la capital catalana i Santiago.

Alonso va fundar el 1978 al costat de l’arquitecte Sergio Balaguer el despatx Balaguer i Arquitectes Associats. Va desenvolupar més de 700 projectes a Espanya, Xile, Colòmbia, EUA, Perú, Brasil, Kazakhstan, Ucraïna, el Marroc, Algèria i Qatar i la Vila olímpica per als Jocs de Rio de Janeiro. Ha sigut el responsable de les rehabilitacions del Centre Internacional de Medicina Avançada (CIMA) o l'O2 Centre Wellness Parc del Migdia de Girona, i el centre de la mateixa cadena al barri de Pedralbes, a Barcelona, entre d’altres.

Prem per veure més contingut per a tu