Oques Grasses, Els Catarres, La Fúmiga i Figa Flawas actuaran a la tercera edició de l'Empordà Music Festival

La cita musical de la Bisbal d'Empordà comptarà enguany amb una jornada gratuïta, el divendres 26 de juliol, amb la participació de Pelat i Pelut o Flashy Ice Cream

Enguany també s'augmenta l'aforament del recinte del Passeig, cosa que permetrà gaudir d'una pista de concerts amb capacitat per a 8.500 persones

Oques Grasses durant el recent concert del Festival Strenes.

Oques Grasses durant el recent concert del Festival Strenes. / Aniol Resclosa

Redacció

Redacció

Els grups Oques Grasses, Els Catarres, Figa Flawas, La Fúmiga i Coco actuaran el 27 de juliol en el marc de la tercera edició de l’Empordà Music Festival, que enguany presenta com a novetat una jornada de concerts gratuïts, el divendres 26, amb els grups Pelat i Pelut, Flashy Ice Cream, Alaire i Ven’nus.

Una altra de les novetats d’aquesta nova edició de la cita musical és l’augment en l’aforament. El recinte serà més gran, ocuparà més llargada del Passeig, i la pista de concerts serà més ample amb una capacitat total per a 8.500 persones.Enguany també hi haurà més furgonetes de menjar i més barres, gràcies a la col·laboració de l’organització amb les entitats locals Club Bisbal Bàsquet i la Colla Sense Vàlvules.

L’Empordà Music Festival també comptarà, dissabte a la nit, amb les sessions de DJ Carles Pérez de Ràdio Flaixbac i DJ Dolça Van Leeuwen.

Amb només tres anys l’Empordà Music Festival s’ha convertit en un festival de referència a l'Empordà. En la passada edició va penjar el cartell d’entrades exhaurides 15 dies abans de la celebració i en aquesta ja s’han esgotat tots els paquets d’entrades a preu reduït.