Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Manuel Serrat es retirarà dels escenaris amb una gran gira el 2022

Començarà a l’abril a Nova York i acabarà al desembre a Barcelona, però no n’han trascendit més detalls

Joan Manuel Serrat es retirarà dels escenaris amb una gran gira el 2022

Joan Manuel Serrat es retirarà dels escenaris després de la gira que iniciarà el 27 d’abril del 2022 a Nova York, que recorrerà Amèrica Llatina i Espanya i conclourà el 23 de desembre a Barcelona, segons va anunciar ahir. Amb el títol El vici de cantar 1965-2022, aquest tour servirà per «acomiadar-se personalment del públic amb què ha compartit vida i cançons durant més de mig segle».

«El que he decidit és acomiadar-me en persona. No em va agradar sentir-me acomiadat per una plaga», explica el cantant, de 77 anys, en una entrevista al diari El País. Serrat argumenta així la seva decisió: «Tocaré i compondré a casa, és possible que enregistri un disc. Però no tornaré als escenaris. I m’acomiadaré no a la francesa, sinó com correspon».

No s’ha ofert de moment més informació ni dates sobre aquest retir, que arriba després d’un període «d’inactivitat forçosa, obligada per la pandèmia global de Covid-19».

Cantautor i compositor amb una carrera musical de més de cinquanta anys, Serrat va oferir al febrer de 2020 el seu últim concert fins ara. Va ser a Madrid com a part d’una gira conjunta amb Joaquín Sabina.

Quan es complien 47 anys del llançament de Mediterráneo, va dur a terme la seva última gran gira en solitari. Interrogat sobre la seva salut, per què no esperar al mig segle rodó , que s’hauria complert el 2021, va respondre: «Si no cregués que ho puc fer, no ho faria. Primer, per sentit del ridícul», ha afirmat, abans d’afegir: «Per què esperar? Qui sap si d’aquí a tres anys tindré aire per bufar les espelmes?».

Prem per veure més contingut per a tu