Segueix-nos a les xarxes socials:

El FlamenGi celebra aquest cap de setmana la seva edició de primavera

L’espectacle «LUAº» de la ballarina Andrea Jiménez donarà el tret de sortida avui al Teatre Municipal de Girona

El FlamenGi celebra aquest cap de setmana la seva edició de primavera

El FlamenGi de Primavera, l’extensió primaveral del FlamenGi, el festival de flamenc de Girona, celebra aquest cap de setmana amb dues jornades inspirades en la dona flamenca i la Feria de Abril, a Girona i Salt, respectivament. Avui dissabte, el FlamenGi de Primavera i el Teatre Municipal de Girona coprogramen l’espectacle de flamenc contemporani LUAº. La premiada ballarina i coreògrafa Andrea Jiménez firma aquest espectacle que sorgeix amb el concepte del cercle com a cicle del cos femení. LUAº s’omple de dones que posen de manifest la racionalitat i la intuïció i que juntes formen un únic cicle.

Demà diumenge, el festival es desplaça a La Mirona de Salt. La festa començarà amb un dinar popular per celebrar la primavera commemorant la reconeguda i tradicional Feria de Abril. Després de dinar, hi haurà un seguit d’activitats entre les quals destaquen els concerts del gran cantaor Javier Ginés i els músics de rumba Jordi Fornells i Pau Ballesteros del grup Acorde a ti, amb gairebé 15 anys de trajectòria, i Miguel Fernández «El Yiyo», gran estrella del ball flamenc actual.

L’activista pel flamenc català, ballarina i coreògrafa Noemí Osorio i l’exballarí, productor i mànager de grans artistes flamencs François Soumah són els responsables del festival.

Prem per veure més contingut per a tu