Segueix-nos a les xarxes socials:

Mazoni obrirà un Notes al Parc que torna als barris de Girona

La sisena edició del cicle de concerts tindrà lloc entre el 6 de juliol i el 24 d’agost amb noms com els de Momi Maiga, Leos Quartet, Manel Fortià, la Girona Jazz Project o el Trio Rodin

Mazoni obrirà un Notes al Parc que torna als barris de Girona

El cicle de concerts d’estiu Notes al Parc de Girona tornarà enguany a omplir de música en directe els diferents barris de la ciutat, després de dues edicions celebrant-se al parc de La Devesa, en un format adaptat a la situació de pandèmia. La plaça de l’Om, la plaça de les Botxes, el Centre Cívic Onyar, els jardins de les Pedreres i el parc Núria Terés seran els cinc escenaris que acolliran les dotze propostes d’una edició, que com ja és habitual, es divideix en dos blocs, de sis concerts cadascun, centrats en la música moderna i en la clàssica.

En quant a la música moderna, destaca l’actuació de Mazoni, que obrirà la sisena edició del cicle el dimecres 6 de juliol a la plaça de l’Om, presentant el seu darrer treball, Ludwig. En aquest bloc també actuaran noms com els del contrabaixista Manel Fortià, la Girona Jazz Project Big Band, el projecte inspirat en la cultura popular occitana del quartet format per Rodin Kaufmann, Louis Pezet, Azucena Momo i Maria Hein o el sempre inspirador Momi Maiga, exhibint el seu virtuosisme amb la kora -arpa tradicional de l’Àfrica Occidental- i la seva fluïdesa vocal.

Pel que fa a l’apartat de música clàssica, destaca l’actuació del pianista xinès Antonio Chen Guang, finalista del 67è Concurs Maria Canals 2022 i premi de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles. També es podrà gaudir els concerts del duo format pel violoncel·lista Domènech Surroca i la pianista Nadia Bosch, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), el Leos Quartet o el Trio Rodin, que clourà el cicle el dimecres 6 d’agost.

El cicle Notes al Parc està organitzat per l'Ajuntament de Girona (Marfà – Centre de Creació Musical) i l’Auditori de Girona i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu