Diari de Girona

Diari de Girona

Engega el càsting per a «Mrs. Davis»

El plató Girona, al Parc Cièntific i Tecnològic, acull fins diumenge les proves per a la nova sèrie

14

Comença el càsting de la nova sèrie del creador de 'Lost' Marc Martí

Els càstings per trobar figurants per a la nova sèrie del creador de Lost i Watchmen, Damon Lindelof, van començar ahir al Plató Girona del Parc Científic i Tecnològic de la ciutat, on s’allargaran fins diumenge. Serviran per trobar entre 500 i 800 figurants de la producció, que portarà el nom de Mrs. Davis i que, com va avançar Diari de Girona, es rodarà entre l’octubre i el novembre en diverses localitzacions gironines i a Barcelona. La sèrie confrontarà la fe i la tecnologia i estarà ambientada en diferents èpoques i països. 

En aquest càsting es busquen perfils de tota mena i edat, sempre que siguin majors de setze anys, tant amb un aspecte clàssic com modern. La nova sèrie del creador de Lost, The Leftovers i Watchmen, Damon Lindelof, i de Tara Hernandez, guionista i coproductora de The Big Bang Theory i la seva seqüela, Young Sheldon ha aixecat gran expectació. Després de ser l’escenari de sèries de ressò internacional com Joc de trons i Westworld, una altra gran producció nord-americana s’ha fixat en les comarques gironines i aquesta tardor diverses localitzacions de Girona i també Barcelona viuran el rodatge de Mrs. Davis, una nova sèrie de ciència-ficció de Warner Bros. Segons els seus responsables, la sèrie explorarà el conflicte entre la fe i la tecnologia en «una batalla èpica de proporcions bíbliques».

«En farà falta molta gent», assegura la directora de càsting, Yaël Moreno. I és que calculen que els caldran entre 500 i 800 figurants per a una producció que es començarà a rodar a principis d’octubre i s’allargarà fins a finals de novembre. Busquen gent de tot tipus i l’únic requisit és ser major de 16 anys.

A més i tenint en compte que no només es rodarà aquí sinó que es traslladarà a altres països, també busquen perfils ètnics diversos. «Des d’afroamericans, passant per caucàsics fins als locals», explica. També els fan falta homes amb cabells i barbes llargues per a una de les seqüències on hi haurà «una gran batalla».

Els interessats a participar-hi s’han d’inscriure al web de yaeldeperfil.com i dur el DNI o en el seu cas el NIE i una fotocòpia del compte bancari. La feina serà remunerada i pot suposar diversos dies de rodatge, tot i que no cal experiència prèvia. De fet, un cop arriben a les proves se’ls explica el funcionament d’una producció d’aquest tipus i únicament els fan fotos.

L'últim treball del creador de «Watchmen» i «Lost» es rodarà a Girona i a Barcelona i té al darrere la Warner

decoration

Una de les participants que aquest dijous al matí es va presentar al càsting és Natàlia Ramírez. Aquesta jove de Figueres va explicar que és actriu i que habitualment està al cas «de totes les convocatòries de càstings» per fer de figurant. Per això de seguida que va veure la crida de la productora Yaël Moreno va apuntar-s’hi sense dubtar-ho. «El meu pare també em va avisar d’aquest càsting perquè va veure una notícia al diari», va afegir la jove.

Natàlia Ramírez va avançar que en la majoria de càstings primer et fan fotos i un parell de preguntes i després ja t’avisen per saber si t’agafen o no. A partir d’aquí comencen una sèrie de proves de vestuari fins el dia de la gravació. Ara, l’actriu espera impacient la trucada que l’avisi per fer de figurant en aquesta nova producció.

Compartir l'article

stats