Diari de Girona

Diari de Girona

«Mrs. Davis» desembarca a Girona amb una gran pira davant la catedral

La sèrie roda demà al Barri Vell una escena per a la qual faran falta uns 400 figurants

10

Instal·len una gran pira medieval davant la catedral de Girona per al rodatge de "Mrs.Davis" Alba Carmona

El rodatge de la sèrie nord-americana Mrs. Davis ha desembarcat al Barri Vell de Girona amb la instal·lació d’un mercat medieval i una gran pira davant la catedral. La sèrie de ciència-ficció protagonitzada pels actors Betty Gilpin, Jake McDorman i Tom Wlaschiha hi rodarà unes escenes ambientades a la França de l’any 1300. 

L’equip de la nova producció del creador de Lost, Damon Lindelof, i la coguionista de The Big Bang Theory, Tara Hernández ha estat treballant a la plaça dels Apòstols per a col·locar-hi les parades d’un mercat i l’estructura del que tot apunta que serà una gran foguera per a sacrificar-hi algú, a més d’una tribuna amb velluts vermells davant del Palau Episcopal des d’on previsiblement les autoritats seguiran la crema.

Durant aquest dijous, el tràfec de la producció de Warner Bross al voltant del temple ha estat més que evident per a turistes, veïns i curiosos, que s'han trobat amb operaris treballant en la retirada de la senyalització i les papereres i la instal·lació de llums amb una grua que ha tingut més d’un problema amb les estretors del carrer Claveria i les escales de la Pera.

Segons fonts del rodatge, l’equip de Mrs. Davis captarà aquest dimecres algunes imatges a la zona de Sant Pere de Galligants, però el dia gran és dijous, amb la filmació de l’escena més multitudinària que la sèrie haurà enregistrat a les comarques gironines després del seu pas per Figueres i Lloret de Mar. Tot i que en la setmana i mitja que l’equip de la sèrie va estar treballant al castell de Sant Ferran de Figueres es van rodar escenes amb fins a 250 figurants, per a la que es grava avui fan falta uns 400 extres, tant homes com dones, que ajudaran a «recrear l’ambient i la societat medieval en tots els seus estrats socials, des de la noblesa a la plebs», segons avançava fa uns dies la directora de càsting, Yael Moreno a Diari de Girona.

Està previst que la filmació comporti talls intermitents de vehicles i vianants fins dissabte al voltant de la catedral i a la plaça de Sant Domènec i, per a la jornada d'aquest dijous, els responsables de la sèrie també han demanat l’apagat de l’enllumenat públic.

La sèrie, que encara no té data d’estrena, explorarà el conflicte entre la fe i la tecnologia en «una batalla èpica de proporcions bíbliques», segons els seus responsables.

Compartir l'article

stats