Segueix-nos a les xarxes socials:

Les òperes que emocionen Josep Roca o Boris Izaguirre, a l’Auditori de Girona

Sergi Carbonell actua demà a la Sala de Cambra amb les entrades exhaurides

Les òperes que emocionen Josep Roca o Boris Izaguirre, a l’Auditori de GironaElisenda Canals

L’actor Carles Sans s’emociona amb Rigoletto, l’escriptor i presentador Boris Izaguirre s’identifica amb Carmen i el somelier Josep Roca compara les òperes de Wagner amb el vi del Priorat. Això és el que es desprèn de L’òpera dels amics, el cinquè espectacle musical de Simfonova, que arriba diumenge a l’Auditori de Girona

El nucli del concert és la interpretació dels fragments operístics que més emocionen i agraden a cinc personatges populars que, en conversa distesa amb el comunicador Marcel Gorgori, justifiquen el perquè de les seves preferències, i expliquen les circumstàncies personals que els porten a triar aquells fragments i no uns altres.

Els personatges protagonistes de L’òpera dels amics són Carles Sans (El Tricicle), el somelier Josep Roca, els periodistes Helena García Melero i Toni Clapés i Boris Izaguirre, escriptor i presentador.

Durant l’espectacle s’interpreten fragments d’òperes tan conegudes com Il Trovatore, La Bohème, Madame Butterfly i Nabucco.

Carbonell, demà

Un dia abans, demà, el cofundador i un dels compositors de Txarango, Sergi Carbonell, estrenarà a l’Auditori el seu nou disc, Refugi, el primer com a cantautor. L’artista de Ribes de Freser actuarà a la Sala de Cambra, amb totes les entrades exhaurides.

Acompanyat de Marta Roma al violoncel, baix, trompeta i sintetitzadors; Sebastià Gris, a la guitarra, baix i sintetitzadors, i Joan Palà, a la bateria i percussions, Carbonell oferirà unes cançons que es mouen per un estil pop intimista i artesanal. 

Prem per veure més contingut per a tu