Segueix-nos a les xarxes socials:

Lídia Pujol, cinquè premi Espai Ter de Torroella

L'equipament apadrinarà el seu nou treball, Babel, que es publicarà a principis del 2024

És un recull temes cabdals de la trajectòria de la cantant que també presenta peces inèdites.

Lídia Pujol, cinquè premi Espai Ter de TorroellaLaia Serch

La cantant Lídia Pujol rebrà el cinquè premi Espai Ter de música en reconeixement per la seva trajectòria musical i el seu compromís social. Amb el premi Espai Ter, l'auditori de Torroella de Montgrí apadrinarà el seu nou treball, Babel, que es publicarà a principis de 2024.

Amb aquest reconeixement, que abans han rebut artistes com Mazoni o Manel Camp, l'Espai Ter vol visibilitzar el camí artístic d'"una cantant compromesa, que posa èmfasi en el discerniment a través de la cultura capaç de crear una societat de futur basada en la qualitat humana que reconeix que forma part de la vida".

El premi reconeix i apadrina un projecte musical de creació escollit per una comissió integrada per experts en música i el suport es concreta en la cessió d'espais de residència, en l'enregistrament i edició del treball, en l'estrena i presentació del projecte discogràfic a l'Espai Ter i en el suport a la seva gira.

En el cas de Pujol, el projecte apadrinat és Babel, amb el qual commemora vint anys de trajectòria musical i artística. És un recull temes cabdals de la seva carrera, però també presenta noves peces inèdites. El disc compta amb missatges de tradició popular i d'autors com Emily Bronte, Palau i Fabra, Prevert, Maria Mercè Marçal i Sergi Belbel i composicions d'Òscar Roig, Dani Espasa, Enric Gispert i de la mateixa Lídia Pujol, entre d'altres; mentre que els arranjaments, la direcció i la producció musical van a càrrec de Dani Espasa i Pau Figueres.

El disc es publicarà a principis del 2024 i la gira s'inaugurarà el 3 de febrer a l'Espai Ter de Torroella.

Prem per veure més contingut per a tu