El president del saló immobiliari 'Low cost Barcelona', Enrique Lacalle, ha informat que l'edició d'aquest any ha estat visitada per més de 55.000 persones, cosa que ha representant 'moltes vendes, molts contactes i molt negocis'. Lacalle ha explicat que s'han negociat operacions immobiliàries per un valor superior als 35 milions d'euros, cosa que suposa cinc milions més que en l'edició del 2009. Segons el president del saló, s'han fet contactes que els pròxims dies es materialitzaran en operacions per valor de 40 milions més. Lacalle ha dit que el comportament dels visitants en el saló demostra que el mercat immobiliari ha trencat la tendència a la baixa i ha iniciat una augment de les vendes.

El president d'aquest saló que organitza el Meeting Point i el Consorci de la Zona Franca ha dit que en aquesta edició s'ha demostrat la necessitat de comprar habitatges en un moment en què han baixat substancialment els preus.

Lacalle ha dit que aquest és el millor any per comprar un habitatge atès que és l'últim any que es mantenen vigents les desgravacions fiscal per comprar un habitatge i perquè a partir de l'1 de juliol l'IVA dels pisos augmentarà un 1% més.