L'empresa gironina Carns J.Bassó ha fet el salt a l'àrea de Barcelona on, al llarg d'aquest 2012, preveu inaugurar-hi tres carnisseries. El primer dels establiments ja ha obert les portes al barri de la Guineueta. A més, a la demarcació, la càrnia obrirà també una nova carnisseria a Figueres, cosa que permetrà incrementar fins a les onze la seva xarxa de botigues pròpia. Carns J.Bassó, amb seu al polígon de Taialà, ven actualment el 55% de la seva producció (carn fresca i precuinats) directament al consumidor i la resta, es destina al segment de l'hostaleria. En aquest sector, l'empresa compta amb una cartera de 300 clients. Fa tres anys, Bassó va ser pionera en vendre carn a través d'Internet.

Carns J.Bassó compta amb una nau de 17.000 metres quadrats al polígon de Taialà, des d'on surten totes les comandes. L'empresa ven tota mena de carn fresca (pollastre, ànec, oca, capons, xai, porc, vedella...), productes elaborats i també plats cuinats.

Actualment, el 55% de la tota la producció es destina a la xarxa de botigues, que es reparteixen entre Girona ciutat i l'Alt Empordà. En aquesta darrera comarca, la firma té carnisseries a Castelló d'Empúries i a Empuriabrava.

L'obertura dels nous establiments suposarà incrementar la plantilla actual de Carns J.Bassó amb uns vint treballadors. Actualment, l'empresa compta amb una plantilla de 42 empleats.