Després d'haver fet classes de costura en diferents indrets durant molt de temps, Sílvia Castelló va obrir fa tres anys el seu propi local a Girona, l'Espai de Qstura. Dijous, la seva empresa va recollir el Premi Jove Empresari de l'any, que atorga l'Associació de Joves Empresaris. El guardó es va entregar en el marc del sopar anual de l'associació en el qual també es va reconèixer la FOEG amb el Premi Impulsor Jove Empresari i es va atorgar una menció a la Iniciativa Empresarial i cultural a l'empresa Bonart, editorial i gestora cultural fundada per Ricard Planas.

El jurat dels Premis AJEG va valorar Qstura per l'evolució de la seva facturació i creació de llocs de treball, per apostar per un model de negoci innovador, per fomentar la formació i el treball en equip, pel seu rigor i compromís amb un servei de qualitat, i també per la "creativitat amb la qual la directora ha maridat un negoci de merceria de tota la vida amb les noves tendències "do it yourself"".

Pel que fa al guardó a la FOEG, l'AJEG va valorar la seva defensa del teixit empresarial gironí, la seva tasca en àrees com la internacionalització, les noves tecnologies i la formació, i sobretot "per la seva aposta contundent en ves el joves empresaris".

Pins d'honor

Durant l'acte també es van entregar els "pins d'honor" de l'AJEG, que enguany van recaure en Ivan Portolés, Joan Carles Belmar, i Llibert Julià. El sopar dels joves empresaris gironins va congregar 140 empresaris al Parc Tecnològic i representants del món polític, empresarial, i universitari.