Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona reunirà 500 directius de tot l'Estat per analitzar les claus de l'èxit empresarial

La jornada "Economia i Coneixement" també ha convidat a participar-hi joves d'instituts gironins i de la UdG

Girona reunirà 500 directius de tot l'Estat per analitzar les claus de l'èxit empresarialaniol resclosa

La tercera edició de la jornada "Empresa i coneixement" vol tornar a convertir Girona el 27 de novembre en un referent del debat sobre els reptes de les empreses i els seus directius. Organitzada per l'Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona, l'esdeveniment vol reunir a la ciutat més de 500 empresaris i directius de tot l'Estat, als quals proposa analitzar les claus de l'èxit empresarial. Com en l'edició de l'any passat, un grup de joves procedents d'instituts gironins i de la UdG podran seguir a l'Auditori la jornada en directe i mantenir trobades amb els ponents, entre ells directius de primer nivell i experts de diferents universitats.

Les ponències giraran al voltant de cinc eixos: la irrupció de l'economia digital, la gestió de la innovació i les idees dins de les empreses, la necessitat de consolidar el creixement de les companyies, l'administració del talent al si de les organitzacions i la nova funció dels líders empresarials.

En la presentació de la jornada, el president de l'AED, Pau Herrera, va agrair a la Diputació i a l'Ajuntament de Girona la seva col·laboració i va destacar la importància que "els directius surtin del despatxos i que vagin a punts de trobada per compartir experiències amb altres col·legues".

Herrera va insisitr que "estem en un moment d'inici de la recuperació econòmica i és molt important que les empreses tinguin una estratègia clara de creixement com els cinc eixos que abordarà la jornada".

En aquest sentit, va recordar que una enquesta recent entre socis de l'AED constatava que el 2013 es tancaria amb un increment de la facturació i que "2014 serà l'any de la recuperació econòmica real".

En el mateix acte, el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, va explicar ahir que "aquesta jornada s'ha convertit en un referent arreu de l'Estat espanyol per a tot aquell directiu, empresari o companyia que vulgui adequar el seu full de ruta a les noves maneres de fer negoci". Giraut també va avançar que, coincidint amb la celebració de la jornada el proper 27 novembre tornarà activar la seva pàgina de Facebook i el perfil de Twitter. "Fa tres anys vam deixar de tenir presència a les xarxes socials, és un error que volem esmenar", va assegurar.

Les ponències

La primera sessió de la jornada analitzarà com la nova economia digital està transformant els negocis i quines oportunitats suposa per a les empreseses. La protagonitzaran Ian Mulheirn (Oxford Economics), José Cantera (KPMG) i Kim Faura (Telefónica)

A continuació, Alfons Cornella (Infonomia) i Javier Mancipar (CimneTecnologia) dialogaran sobre com les empreses tracten la innovació. En paral·lel, Francesc Arbiol (Linkedin) explicarà la seva expeiència al capdavant d'aquesta xarxa social professional.

La tercera sessió de la jornada abordarà la necessitat del creixement a les empreses de la mà de Ramon Forn (McKinsey) i Xavier Carbonell (Mango), que exposaran els punts de vista d'una empresa consultora i d'una multinacional catalana amb vocació global.

A la tarda, Joan Roure (IESE), Juan Torras (Eghon Zehnder) i Tuomas Syrjänen (Futurice) protagonitzaran una taula rodona en la qual s'analitzarà què han de fer empreses i directius per gestionar el talent i potenciar-lo. En l'última sessió de la jornada, Francisco Reynés (Abertis) i Helena Guardans (Sellbytell) dialogaran sobre el rol del líder a la gran empresa.

Prem per veure més contingut per a tu