Segueix-nos a les xarxes socials:

La dada de dèficit públic de les comunitats autònomes es farà pública el 31 de març

La dada de dèficit públic de les comunitats autònomes el 2014 es farà pública pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques el proper 31 de març, segons ha informat el departament que dirigeix Cristóbal Montoro. Aquesta data coincidirà amb la remissió de les dades de dèficit i deute públic de totes les administracions públiques (Estat, Seguretat Social, comunitats autònomes i entitats locals) a les institucions europees en el marc del procediment de dèficit excessiu (PDE).

Les úniques dades reals que tenen efecte, tant en l'àmbit estatal com en l'europeu, són les elaborades i publicades per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE), i cap altra administració o organisme no té la capacitat material ni la competència per determinar el dèficit en termes de comptabilitat estatal i, en conseqüència, el compliment o incompliment dels objectius d'estabilitat.

Les comunicacions fetes a les autoritats europees es produeixen dues vegades a l'any: abans del 31 de març amb dades d'avanç i posteriorment es completen en una nova remissió el 30 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu