Segueix-nos a les xarxes socials:

Abertis triplica els beneficis al primer trimestre per l'augment de l'11% del trànsit

Abertis va aconseguir un benefici net de 385 milions d'euros en el primer trimestre del 2016, enfront dels 126 milions registrats en el mateix període de l'any passat, gràcies a la incorporació de nous actius i després que el trànsi a les seves autopistes espanyoles augmentés un 11,4% entre gener i març.

Segons va informar ahir l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, aquest increment dels beneficis es deu, bàsicament, a la incorporació de nous actius al perímetre després de la compra del 50% d'Autopista Central de Xile i la presa del control de Túnels de Barcelona i el Cadí el 2015.

En termes comparables i sense tenir en compte aquests extraordinaris, el benefici durant els tres primers mesos de l'any va augmentar un 9%.

Els ingressos d'explotació es van situar en 1.082 milions entre gener i març, un 4% més, i l'ebitda o resultat brut d'explotació es va situar en 714 milions, un 6% més, 8% més en termes comparables. Del total d'ingressos, el negoci d'autopistes aporta un 95%, mentre que Hispasat representa el 5% restant.

Prem per veure més contingut per a tu