CaixaBank i la Federació Catalana de Càmpings renoven el seu acord de col·laboració

L'objectiu és «seguir impulsant i dinamitzant» el sector amb una oferta de productes i serveis financers

director El territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i el president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotangera.

director El territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i el president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotangera. / CaixaBank

Redacció

CaixaBank i la Federació Catalana de Càmpings han signat la renovació del conveni de col·laboració en el marc del Congrés de Càmpings de Catalunya celebrat al Càmping Vilanaova Park de Vilanova i la Geltrú. Aquest conveni renovat inclou una oferta de productes i serveis financers en condicions adaptades a les necessitats específiques dels membres de l'associació, de la qual formen part més de 350 establiments, que ofereixen més de 271.000 places.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu «seguir impulsant i dinamitzant el sector», segons explica CaixaBank a través d'un comunicat. L'oferta de productes i serveis que inclou el conveni és en matèria de finançament d'edificis, renovació d'instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments o tresoreria, entre d'altres. Mentrestant, la Federació Catalana de Càmpings es compromet a difondre i comunicar als seus membres l'oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d'aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i amb el president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotangera.