El canvi d´estació ens planteja la possibilitat de canviar o adquirir una casa. A Tucasa.com tenim aquesta casa que busques amb aquestes característiques determinades. Gaudeix i mira què t'oferim!

Venda de casa a Calonge

Casa de 180 m2 construïts, 850 m2 de parcel·la, 3 dormitoris, bon estat, independent, plaça de garatge, 2 banys, piscina privada, boniques vistes al mar. (Més info i fotografies)

Casa a Lloret de Mar

Preciosa casa de dues plantes, recentment reformada, amb vistes al mar espectaculars i piscina situada a la Urbanització Font de Sant Llorenç (Costa Brava). 900 m2 de jardí. Molta privacitat. A la planta principal es troba el menjador, cuina independent, 3 habitacions dobles, 2 banys complets. Terrassa. A la planta inferior es distribueixen 2 habitacions dobles amb 2 banys complets. A la planta trobem apartament independent amb cuina a la cantonada i bany complet. Sortida a terrassa privada amb precioses vistes. Molt bons acabats. Situada a escassos 1,5 quilòmetres de la platja i port esportiu de Cala Canyelles. A 3 quilòmetres de Lloret de mar i a 7 de Tossa de Mar. Girona a 30 minuts. Barcelona i França a menys d´una hora. (Més info i fotografies)

Casa a Caldes de Malavella

Casa situada a la urbanització Can Carbonell, una sola planta, parcel.la de 1.043 m2, jardí, piscina d´aigua salada, gran terrassa amb porxo, un altre porxo separat amb barbacoa, cuina d´estiu, bany complet i un bungalou per als nens. La casa consta de saló menjador amb llar de foc i sortida a la terrassa amb porxo, cuina independent amb sortida a la mateixa terrassa, una suite amb bany, tres dormitoris dobles, un bany amb dutxa, el garatge i un gran traster. Pou propi, tancaments d´alumini amb doble vidre, persianes elèctriques, calefacció a radiadors de gas propà, reg automàtic i sistema d´alarma. A només deu minuts en cotxe de Llagostera, i en vint minuts tant de Girona i el seu aeroport com de la Costa Brava. (Més info i fotografies)

Casa a Maçanet de la Selva

Casa de 90 m2, 830 m2 solar, 3 habitacions dobles, 2 banys, enllumenat, asfaltat, urbanitzat, cuina, menjador, terrassa, terres jardí, garatge, calefacció, vidres dobles, llum, llar de foc, assolellada, piscina, Barbacoa coberta i bany complet. Ampli saló amb llar de foc. (Més info i fotografies)

Casa a Empuriabrava

Magnífica casa adossada amb piscina i amarratge situada al final d´un dels canals amples a Empuriabrava. Molt lluminosa i assolejada. Consta de 2 plantes: planta baixa amb rebedor, saló menjador de 41 m2 amb llar de foc i cuina americana, illa central amb fogons d´inducció, habitació doble amb bany complet (tipus suite) i porta de seguretat, un lavabo. El saló té sortida directa a una terrassa amb precioses vistes al canal i accés al amarratge privat, aquesta terrassa està equipada amb tendal automàtic i mosquiteres d´última generació. La fusteria exterior és d´alumini amb doble vidre a tota la planta baixa A la primera planta hi trobem 3 hab. Dobles, un bany complet i un despatx, 2 de les habitacions disposen d´armaris encastats i una d´elles també té sortida a una bonica terrassa de 12 m2. amb vista al canal. (Més info i fotografies)