07 de febrer de 2019
07.02.2019
Diari de Girona

Sergi Guillot és el nou director general de Prensa Ibérica Media

Serà el responsable de coordinar les quatre direccions generals del grup i liderar-ne el desenvolupament

07.02.2019 | 20:14
Sergi Guillot

Sergi Guillot ha estat nomenat nou director general de Prensa Ibérica Media, grup al qual pertany Diari de Girona. Expert en tecnologia i anàlisi de dades aplicades al màrqueting i la comunicació, Guillot era fins ara president executiu de Rebold, empresa especialitzada en comunicació i màrqueting digital. Assumeix la Direcció General de Prensa Ibérica Media amb l'objectiu d'avançar en el desenvolupament d'un nou model de negoci i afrontar els reptes actuals de la comunicació. Dependrà de Presidència Executiva i Conselleria Delegada, i coordinarà les quatre direccions generals del grup de comunicació: Negoci, Continguts, Jurídic i Financer.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per l'escola de negocis IESE, Guillot, de 43 anys, era el president de Rebold, la compa­nyia resultant de la fusió d'Acceso i Digilant, empreses pertanyents al grup ISP Digital. Rebold és avui una firma de referència en tecnologies de màrqueting, ecosistemes de dades i coneixement dels consumidors.

De 2008 a 2017 Sergi Guillot va ser conseller delegat d'Acceso, on va impulsar un procés de transformació que ha convertit aquesta empresa en una de les principals consultores en estratègies de comunicació basada en dades. El nou director general de Prensa Ibérica Media acredita una àmplia experiència en el desenvolupament de solucions innovadores en el mercat del Media & Consumer Intelligence a partir de l'anàlisi de dades.

Prensa Ibérica és un grup de comunicació que edita disset diaris impresos i digitals en nou comunitats autònomes. Amb milió i mig de lectors diaris en paper (EGM) i més de 150.000 exemplars diaris (OJD), és líder en audiència i difusió en diverses regions d'Espanya, i compta amb un creixent posicionament en suport digital. A Internet, els diaris del grup superen els 20 milions d'usuaris únics i els 210 milions de pàgines vistes al mes (Comscore).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook