01 de setembre de 2019
01.09.2019
Diari de Girona

La Generalitat celebra el primer Congrés de Mercats Municipals

L'objectiu és crear un espai de debat per als professionals davant els canvis de la societat i les necessitats dels clients consumidors

31.08.2019 | 23:51
La Generalitat celebra el primer Congrés de Mercats Municipals

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) de la Conselleria d'Empresa i Coneixement ha organitzat el primer Congrés de Mercats Municipals de Catalunya, que se celebrarà el 21 d'octubre a l'Espai Endesa de Barcelona. En un comunicat, la Conselleria informa que l'objectiu d'aquesta iniciativa és crear un espai de debat, d'intercanvi d'experiències i de transmissió de coneixements per als professionals dels mercats municipals davant els canvis de la societat i les necessitats dels consumidors.

El congrés donarà continuïtat a la jornada Mercats increïbles, celebrada a 2018 a Sant Cugat del Vallès, on prop de 200 professionals van analitzar la transformació digital dels mercats com un dels principals factors de millora de la competitivitat. Catalunya compta amb 168 mercats municipals, distribuïts en 92 municipis, amb una superfície comercial superior als 260.000 metres quadrats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook