L'empresa gironina Eurofirms, primera companyia estatal de recursos humans, ha ampliat la seva presència internacional amb la seva arribada a Xile, on compta amb una oficina ubicada a l'Avenida Providencia de Santiago de Xile, des de la qual ofereix als seus clients els serveis de treball temporal, selecció de personal, externalització i formació i desenvolupament. Amb l'obertura d'aquesta seu a Xile, Eurofirms disposa d'una xarxa de 124 oficines i compta amb presència a Espanya, on té 105 oficines, Portugal, amb 17 delegacions i Holanda, amb una oficina a Eindhoven. A més, amb la recent adquisició de CornerJob, empresa que disposa de dues línies de negoci: Marketplace, d'ofertes de feina, una plataforma mòbil per trobar feina amb un volum de 40.000 descàrregues mensuals, i treball temporal, la companyia també ofereix serveis a Itàlia i França.

A aquesta recent incorporació cal sumar-li l'adquisició de Forempresa, companyia especialitzada en la formació i consultoria de desenvolupament de talent, amb la qual Eurofirms amplia els serveis de formació que ofereix sota la marca Evolution.

El procés d'expansió d'Eurofirms té com a objectiu seguir oferint un servei de proximitat i d'alta qualitat a tots els seus clients i treballadors. L'arribada d'Eurofirms a Xile augmenta també el nombre de professionals que formen l'equip de l'empresa, que compta ja amb una plantilla formada per 900 persones.

L'arribada d'Eurofirms a Xile arriba dos anys després que la companyia obrís mercat el 2017 a Holanda, on compta amb una oficina a Eindhoven des d'on ofereix als seus clients els serveis de selecció de personal, recerca de càrrecs intermedis i executius i treball temporal amb capacitat per trobar perfils de tota Europa. Els principals sectors d'activitat per als quals es busquen candidats des d'Holanda són energia, enginyeria i infraestructures, indústria i supply chain, life sciences & healthcare, interim management, IT & Digital, màrqueting, recursos humans i vendes.

D'altra banda, Eurofirms és present a Portugal des de 2013, país on ja compta amb 18 delegacions als municipis d'Agueda, Alverca, Aveiro, Braga, Cascais, Leiria, Lisboa, Mealhada, Mem Martins, Nelas, Pinhal Novo, Porto, Quarteira, São João da Madeira, Sines, Valença do Minho i Vila Franca de Xira.

En un altre ordre de coses, la Fundació Eurofirms, dedicada a la integració laboral de persones amb discapacitat, i l'empresa del sector carni Espuña han signat un conveni de col·laboració que ratifica l'esforç d'ambdues entitats de continuar treballant per a la integració laboral de persones amb discapacitat i la seva inclusió social a l'empresa i la societat.

Sota un marc de responsabilitat social corporativa, l'acord contempla la contractació de diferents persones amb discapacitat per als propers anys als centres de treball que Espuña té a Olot i Utrillas (Terol), així com la realització de programes de sensibilització i normalització que facilitin la integració del col·lectiu a la seva plantilla i a la societat. La Fundació Eurofirms realitzarà diferents accions centrades en el procés d'anàlisi, selecció i integració laboral de les persones amb discapacitat, sempre amb una atenció totalment personalitzada, analitzant les aptituds i competències personals i professionals de cada candidat abans d'incorporar a Espuña.

La Fundació Eurofirms treballa per a la integració laboral de persones amb discapacitat i té com a objectius contribuir al desenvolupament d'aquest col·lectiu en la societat i garantir la seva accessibilitat al mercat laboral, en un marc de responsabilitat i confiança amb l'entorn social.