L'hotel Travé estrena nova gestió. L'empresa Miller Hotels SL ha adquirit l'emblemàtic establiment figuerenc per continuar impulsant la seva expansió a Catalunya i, en concret, a l'Alt Empordà, un any després de comprar l'il·lustre hostal El Roser de l'Escala. La cara visible de la nova propietat és l'empresari italià Waldher Miller, que espera implantar la metodologia de treball per deixar enrere la linealitat i potenciar l'establiment, sobretot, amb una renovada oferta gastronòmica.

«Considerem que l'hotel Travé té moltes possibilitats i compta amb un grup humà excel·lent. De fet, estem parlant d'un establiment que han gestionat tres generacions, i esperem recollir aquest llegat, actualitzar-lo i renovar-lo», va valorar Miller sobre l'adquisició de l'espai que espera poder evolucionar de forma progressiva amb un «període de transició» que afectarà especialment en l'àmbit gastronòmic del Travé.

Una renovació profunda de la carta i l'obertura al públic en general seran dues de les línies mestres de la nova gestió per convertir el restaurant en una referència a la ciutat, respectant la familiaritat del negoci i l'aposta per productes de proximitat per elaborar una cuina mediterrània i catalana de nivell. Des de fa anys, la polivalència dels espais disponibles a l'hotel Travé ha permès la celebració de banquets de noces i grans esdeveniments, paral·lelament a l'activitat normal del restaurant. Des de la nova gerència, Miller assegura que la prioritat és «obrir els nostres espais i mostrar la nova oferta gastronòmica a tothom». I és que l'objectiu d'atraure nous clients va lligat a crear una carta que garanteixi la qualitat de l'experiència amb preus accessibles.

La porta d'entrada a Figueres

«Volem que la gent jove també pugui venir a dinar o sopar amb els amics i la família. Estem confeccionant una oferta d'alta qualitat assequible per a tothom i volem que la gent la conegui ben aviat», va explicar Miller sobre la redefinició del restaurant Travé, un canvi de rumb que augmentarà la competitivitat del restaurant i servirà per desmarcar-se com una opció gastronòmica a tenir molt en compte a Figueres i l'Empordà.

La situació de l'hotel Travé és un dels punts forts de l'establiment, i és que la proximitat amb l'estació de l'AVE Figueres-Vilafant representa un flux d'usuaris constant. El Travé és un punt a mig camí entre la porta d'entrada a Figueres i el centre de la ciutat.

«Volem impulsar la marca Travé a través de la proximitat amb l'AVE. Podem ser una referència turística de la ciutat en poc temps, ja que és una porta d'entrada important per a la ciutat de Figueres», va definir Miller sobre el mercat potencial en l'àmbit turístic, per completar una oferta integral, actualitzada i de qualitat del nou hotel Travé.

«Començarem a canviar de forma progressiva en la metodologia de feina», va avançar Miller. «El nostre objectiu és que el públic ens conegui i gaudeixi de la nostra oferta gastronòmica. Volem ser un referent, un dels millors restaurants de la ciutat de Figueres pels nostres espais i per la qualitat dels productes de proximitat. Les expectatives són molt favorables», va ressaltar l'empresari italià.