Segueix-nos a les xarxes socials:

Els crèdits dels hotels gironins amb CaixaBank arriben als 53 milions d'euros

L'entitat bancària millora les perspectives durant el 2019 amb un 20% més d'operacions que l'any anterior

CaixaBank Hotels & Tourism, la línia de negoci amb la qual l'entitat bancària opera en el mercat turístic, ha concedit un total de 53,6 milions d'euros en crèdit al sector hoteler i allotjaments turístics de la província de Girona durant 2019, un 24% més que en l'any anterior. Pel que fa al nombre d'operacions, el 2019 se'n van atorgar un 20% més.

A Catalunya s'han concedit 540 milions, xifra que suposa un creixement del 18% respecte a l'any anterior, en el qual el crèdit concedit va ser de 460 milions d'euros. Durant el 2019, CaixaBank Hotels & Tourism ha fet 1.015 operacions de concessió de crèdit a Catalunya, un 15% més que el 2018.

A Espanya, CaixaBank ha concedit 2.260 milions d'euros al sector hoteler, a través de 3.336 operacions el 2019, un 16% més respecte al 2018. Catalunya ha estat la segona comunitat autònoma que més volum de crèdit ha rebut, per darrere de Balears i per davant d'Andalusia.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 6.000 milions d'euros de volum de negoci amb el sector hoteler i allotjaments turístics. Amb aquesta línia de negoci especialitzada, l'entitat té com a objectiu oferir a les empreses hoteleres l'atenció mitjançant un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei d'alt valor afegit, «basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat», segons va recalcar l'entitat.

Productes específics

CaixaBank Hotels & Tourism posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la activitat diària de l'entitat bancària.

La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Prem per veure més contingut per a tu