Segueix-nos a les xarxes socials:

Roberlo amplia el conveni amb els cicles formatius de reparació de carrosseries

L'empresa gironina oferirà material i assessorament tecnològic als alumnes en les classes de xapa i pintura

Roberlo amplia el conveni amb els cicles formatius de reparació de carrosseriesddg

Tots els centres de formació professional dependents de la Generalitat de Catalunya amb oferta formativa de reparació i manteniment de vehicles disposaran un any més de material i assessorament tecnològic de Roberlo per desenvolupar les classes de xapa i pintura de vehicles, ja que aquesta setmana s'ha signat el conveni que ho permetrà.

La signatura del conveni va tenir lloc a les instal·lacions de Roberlo entre Joan Lluís Espinós, Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i Jaume Juhé, president del Grup Briolf, al qual pertany Roberlo. L'acte va consistir en una breu presentació de Roberlo i la descripció dels principals propòsits del conveni de col·laboració, realitzant-se una petita visita a la planta de fabricació de Riudellots de la Selva, sempre seguint totes les mesures de prevenció de la covid-19.

Aquest conveni permetrà a les noves generacions de xapistes i pintors de carrosseria dels centres formatius treballar amb materials d'alta qualitat i de proximitat, així com rebre formació de les últimes novetats tecnològiques del sector. Aquest acord va ser possible gràcies José A. Andrés, subdirector general de Programes i Projectes, Martí Fonalleras, director dels Serveis Territorials d'Educació de Girona, Sara Oliveras, coordinadora Territorial de Formació Professional, Moisés González , Tècnic Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals, i Joan Torrecillas, Tècnic docent FP TMV del Servei d'Ordenació de l'FP Inicial en representació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, així com la implicació i esforç del Servei d'Assistència Tècnica de Roberlo.

Roberlo és una empresa familiar amb més de 50 anys d'història, especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l'automòbil i per a aplicacions industrials.

Prem per veure més contingut per a tu