La constructora gironina Construccions Rubau i el grup empresarial lleidatà Sorigué s’uneixen per crear Neovia, una nova marca amb seu a Girona especialitzada en la producció de ferms i en l’asfaltatge de carreteres amb àmbit d’acció a la província gironina. Neovia, amb seu a Girona, compta amb dues plantes, una a Girona mateix i l’altra al Baix Empordà, a Calonge.

La nova empresa es dedicarà concretament a la fabricació i comercialització d’aglomerats asfàltics en fred i en calent, a més d’emulsions i barreges de tota mena i els seus derivats. L’empresa, a més, pot realitzar el subministrament, la posada a punt de l’obra i l’aplicació dels aglomerats a través de les diverses tècniques existents. L’empresa també pot fer serveis de conservació i manteniment de carreteres, autopistes, vies, canalitzacions i tota mena d’infraestructures i construccions. La identitat de la marca s’ha realitzat juntament amb la companyia Summa Branding.

Construccions Rubau és una empresa multinacional amb més de 50 anys d’història que desenvolupa la seva activitat al sector de les infraestructures mitjançant la construcció, concessió, conservació i manteniment de tota mena de projectes, tant d’obra civil com d’edificació. Actua tant el territori nacional com l’internacional, ja que actualment té presència als continents americà i europeu, i compta amb una plantilla de gairebé 1.000 professionals.

Sorigué és un grup empresarial fundat el 1954 a Lleida. El grup manté activitat a pràcticament tota la geografia espanyola amb seus a Lleida, Barcelona i Madrid i compta amb més de 20 societats en actiu i una plantilla mitjana de més de 4.000 treballadors.