Segueix-nos a les xarxes socials:

"Les polítiques de sostenibilitat són una inversió, no una despesa"

L'AEEG organitza aquest dijous un webinar sobre sostenibilitat

"Les polítiques de sostenibilitat són una inversió, no una despesa"

L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) organitza dijous al matí un webinar-esmorzar sobre sostenibilitat mediambiental i social de la mà de la consultoria IDD. Es tracta d'un acte virtual, però en el qual tots els inscrits rebran a la seva oficina, un esmorzar.

Jaume Tomàs, director general de la consultoria IDD Innovación y Desarrollo Directivo, explica que en els últims temps s'ha accelerat la consciència en l'àmbit empresarial que "cal aplicar polítiques de sostenibilitat, no com una qüestió de moda o d'imatge, sinó com una necessitat". "Apostar per implantar polítiques de sostenibilitat és una inversió, no una despesa", afegeix.

Segons la seva opinió, les empreses comencen a comprovar que si incorporen una bona estratègia de sostenibilitat poden millorar els seus resultats i créixer més que els seus competidors. "La sostenibilitat ha de contemplar-se com una oportunitat més que com una amenaça. El perill per a la supervivència, també per a la supervivència empresarial, està en allò que no és sostenible, i ho estem veient per exemple amb els fons europeus que estan arribant".

Tomàs explica que des de IDD estan ajudant a fer el pas a moltes empreses, tant a nivell directiu, com de la totalitat de la plantilla. Per això, ofereixen diferents paquets formatius.

El directiu de IDD vincula l'auge per la sostenibilitat i l'economia circular a la preocupació cada vegada més gran per part de la societat i les administracions pels problemes derivats de la crisi climàtica. "Cada vegada més empreses ho tenen assumit, però cal que aquesta conscienciació arribi al conjunt de les organitzacions", conclou Tomàs.

Prem per veure més contingut per a tu