Segueix-nos a les xarxes socials:

Goufone és la setena empresa de telecomunicacions que més creix

L’operadora de Gurb consolida el seu bon moment superant les 1.000 noves portabilitats al maig

Goufone, operadora de telecomunicacions de Gurb, s’ha posicionat entre les 10 empreses de telecomunicacions que més ha crescut a Espanya durant el mes de maig. Segons Movilonia, portal especialitzat en el sector de les telecomunicacions i que recull les dades de portabilitats mòbils de cada una de les operadores espanyoles durant l’últim mes, Goufone se situa en setena posició amb més de 1.000 noves portabilitats i supera clarament els números d’altres operadores com Virgin Telco, Simyo, Orange, Vodafone o Movistar, que han perdut desenes de milers d’usuaris.

El rànquing de portabilitats del mes de maig marca una clara tendència a l’alça de la fuga de línies mòbils de les grans companyies cap a les operadores més petites com Goufone. Amb aquestes dades, Goufone consolida el seu creixement amb una proposta basada en posicionar-se com la gran opció per a totes aquelles persones que busquen una alternativa a les grans teleoperadores que han monopolitzat el mercat al llarg de les últimes dècades.

Goufone ofereix una xarxa de fibra òptica pròpia i amb un servei d’atenció a l’usuari cuidat fins a l’últim detall. Va néixer a Osona fa més de dotze anys amb la intenció de fer arribar Internet a aquelles poblacions on les grans companyies no arribaven i ja porta més de 4.000 quilòmetres de xarxa de fibra òptica pròpia desplegats a més de 200 poblacions.

Prem per veure més contingut per a tu