La Tita Nati: l'influencer gironina que aconsegueix reunir pel seu aniversari els jugadors del Barça, Dulceida i Alcaraz

La popular influencer gironina va celebrar el seu aniversari rodejada de destacades personalitats de l'esport i l'entreteniment en un exclusiu emplaçament

D'esquerra a dreta, Anabel Hernández, Natalia Beciu, Sophie Tatar i Dulceida, en una imatge de la celebració.

D'esquerra a dreta, Anabel Hernández, Natalia Beciu, Sophie Tatar i Dulceida, en una imatge de la celebració. / @latitanati

Redacció

Redacció

El passat cap de setmana, la localitat de Sant Pere de Ribes va ser testimoni d'una de les celebracions del món influencer més esperades de l'any: l'aniversari de la gironina Natalia Beciu, coneguda com La Tita Nati a les xarxes socials. L'influencer i emprenedora, famosa per les seves festes, va organitzar un esdeveniment exclusiu al qual van assistir destacades personalitats de l'esport i l'entreteniment.

Entre els convidats es trobaven diversos jugadors del FC Barcelona. Ferran Torres, Pedri, Joao Félix, Gavi i Marcos Alonso es van unir a la celebració de la popular influencer. La festa també va comptar amb la presència del tennista Carlos Alcaraz. I deixant de banda l'àmbit esportiu, l'esdeveniment va reunir a una bona colla d'influencers destacant, entre tots ells, Dulceida.

La Tita Nati i diversos esportistes, durant la celebració del seu aniversari.

La Tita Nati i diversos esportistes, durant la celebració del seu aniversari. / Sport / XXSS

La festa, caracteritzada pel seu ambient elegant i festiu, es va dur a terme en una finca privada a Sant Pere de Ribes, el lloc triat per reunir amics i col·legues en una nit especial. Els assistents van poder gaudir de música en viu, còctels creatius i una decoració particular amb elements que reflecteixen l'estil de La Tita Nati.

La Tita Nati, qui ha aconseguit posicionar-se com una de les figures més influents en l'àmbit de l'emprenedoria i la bellesa a Espanya, va aprofitar l'ocasió per agrair als seus amics i seguidors pel seu suport continu.

En resum, l'aniversari de La Tita Nati a Sant Pere de Ribes va ser un gran esdeveniment que va reunir grans personalitats de l'esport i l'entreteniment, destacant la popularitat i l'abast de Natalia Beciu en l'star system espanyol.