Segueix-nos a les xarxes socials:

Franc Ponti: "Per innovar, t'has d'equivocar"

Primer episodi del podcast "Girona Valley", dedicat a les idees, la innovació, el talent i l’emprenedoria

Franc Ponti: "Per innovar, t'has d'equivocar"DdG

Diari de Girona i l’agència de comunicació digital La Factoria comencen avui, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, un nou podcast dedicat a les idees, la innovació, el talent i l’emprenedoria a la demarcació de Girona. «Girona Valley», presentat per Eduard Batlle, serà un nou espai per posar en valor de manera dinàmica les tendències creatives i com les empreses gironines poden aportar més valor i més riquesa a la societat. Es podrà escoltar a diaridegirona.cat i també a les plataformes de podcast més populars. En temps de canvis a escala global, apostem pel coneixement i per això explorarem les últimes tendències amb convidats i convidades que ens expliquin la seva visió. Una mirada en positiu al nostre entorn i amb la voluntat d’apostar pels joves talents. Ens enfocarem als emprenedors i emprenedors, empresaris i empreses i el seu ADN.

I per començar un convidat ideal: Franc Ponti, professor d’EADA Business School, consultor i conferenciant, que es defineix un apassionat de la innovació i la creativitat i un expert en analitzar processos personals, empreses i organitzacions amb mirada estratègica. Ha escrit llibres com «L’empresa creativa», «Innovacció», entre altres, i ara presenta «Free Brain», més idees per a les persones creatives i amb esperit innovador.

Franc Ponti durant la gravació del podcast

«Girona Valley» és el segon podcast de Diari de Girona després del «Fontaxou», que setmanalment analitza l’actualitat del bàsquet gironí de la mà de Jordi Roura i Josep Guardiola. El nostre mitjà ja està treballant per incorporar nous podcast a la seva oferta amb la voluntat d’oferir als seus lectors i subscriptors continguts de qualitat amb diferents formats. Tots els audios són consultables a la nostra web i a les plataformes més habituals per tal que els oïdors puguin triar què escoltar, on i quan sense necessitat de dependre de la ràdio o d’una pantalla.

Prem per veure més contingut per a tu