Segueix-nos a les xarxes socials:

Ciutat imaginària construïda amb envasos

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Girona exposa una maqueta realitzada per alumnat del Montessori sota la direcció de l'empresa DLand

Ciutat imaginària construïda amb envasosCOAC

La maqueta d'una ciutat imaginària construïda per alumnat de quart curs de primària de l'escola Montessori Palau es pot visitar a la sala d'exposicions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a Girona fins al 27 d'abril. La construcció s'ha feta sota la direcció i amb les peces de l'empresa de Sant Feliu de Guíxols DLandworld, sota la coordinació del COAC.

Setanta-cinc alumnes han participat en el taller educatiu «ImaginCity, fem ciutat, imaginem el futur, realitzat per DLandworld i que la setmana passada va enllestir la construcció. El projecte ImaginCity posa èmfasi en el procés de creació i aprenentatge a partir de l’experiència amb elements arquitectònics i també és una plataforma per a la impulsió d’estratègies sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Els infants han construït la maqueta d’una ciutat imaginària a partir d’envasos que s’havien de llençar: una ampolla de plàstic, un tetrabric, una llauna de refresc, una llauna de conserva. Aquests envasos es revesteixen amb teles DLand® Covers i en un instant es converteixen en les cases, els gratacels o els supermercats, que formen de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu