29 de abril de 2019
29.04.2019
Diari de Girona

Educació i neurocičncia al col·legi Montessori

El centre organitza la 3a edició d'un seminari internacional per a docents i direccions de centre

29.04.2019 | 18:04
Educació i neurocičncia al col·legi Montessori

El Montessori Palau Girona ha acollit aquest cap de setmana el III Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació (ISNE), que organitza conjuntament amb el centre de formació Montessori Palau International Research and Training Center. Hi han assistit 352 persones, sobretot docents i directors de centres escolars catalans, d'arreu de l'Estat i d'Argentina, entre d'altres.

La tercera edició del seminari ha comptat amb diferents experts en neurociència i educació, com els doctors Álvaro Pascual-Leone, Eddie Brummelman, Silvia Dubovoy o Adele Diamond –aquesta ocupa el lloc número 13 dels neurocientífics vius més influents, segons el rànquing Online Psychology Degree.

El lligam entre la música i el cervell

Els conferenciants van aprofundir en els ponts entre la neurociència, allò que passa a les aules i la necessitat de generar, entre el món educatiu, un sistema de treball més científic. El director d'orquestra Juan Felipe Molano, amb l'Orquestra Jove de la Selva, va oferir una ponència-concert per demostrar que la música i el cervell estan estretament lligats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook