El mes de setembre ja és aquí i amb ell arriba la tan temuda tornada a l'escola per als més petits de la casa. Quan parlem de tornada a l'escola ho associem a la rutina, el que comporta reprendre les nostres obligacions i, amb elles, arriben també un gran nombre de despeses extres per equipar-nos de cara al nou curs. Des de llibres de text, material escolar o matrícules, fins a uniformes o roba, són només alguns dels bàsics que compren els consumidors per tal d'encarar el nou curs acadèmic, el que suposa un desemborsament mitjà per estudiant d'uns 500 euros, concretament 461 euros el 2018, segons l'enquesta de Pressupostos Familiars (EPF) elaborada per l'institut Nacional d'estadística (INE). Ja fa uns anys que, a més de folrar llibres, posar adhesius a la roba o tenir la motxilla més maca, els més petits també necessiten comptar amb l'última tecnologia a les seves llars per tal de fer front als nous reptes que suposa el curs.

Per facilitar aquesta tornada a l'escola presentem una selecció dels quatre models de portàtils de les millors marques que es troben a MediaMarkt perquè els escolars puguin desenvolupar-se i aprendre, de la manera més còmoda i ràpida, aquelles noves tasques en les quals necessiten l'ajuda d'un ordinador.

ASUS

Si el teu fill a més d'estudiar dedica el seu temps lliure a jugar i és un autèntic gamer necessita un portàtil amb una bona gràfica com l'Asus X560UD-EJ362T, pantalla 15.6", FullHD, processador intel® Core™ i5- 8250U, 8GB memòria RAM, disc dur 256GB SSD, gràfica GTX1050 2GB, W10 per 699 €. Sens dubte, és per a ell.

HP 15

Si el teu fill comença a necessitar un portàtil més ràpid, més potent ja pensat per utilitzar programes de disseny, dibuix gràfic, necessitaràs un portàtil com l'HP 15-da1004ns, pantalla 15.6", processador intel® Core™ i7-8565U, 16GB memòria RAM, disc dur 256GBSSD, gràfica MX130 4 GB, W10 per 799€.

HP 14

Si el dia a dia del teu fill és com un tot terreny i, a més, ja es comença a interessar per l'estètica de les coses, aquest portàtil més lleuger seria ideal per a ell: l'HP 14- dk0004ns, amb pantalla de 14", processador AMD A9- 9425, 8GB de memòria RAM, disc dur de 512 GB SSD, W10 per 499 €.

HUAWEI

Aquest és el producte estrella d'aquesta campanya per la seva relació qualitat/preu. És el portàtilbàsic Huawei Matebook D14, pantalla de 15.6", Full HD, processador Intel® Core i3- 8130U, 8GB memòria RAM, disc dur 256 GB SSD, color Plata per 399€.

Per tal de facilitar la costa de setembre, MediaMarkt també ha posat en marxa unes ofertes úniques en ordinadors portàtils a partir del pròxim 22 de setembre a la seva botiga de Girona. A més, tothom es pot adaptar a les necessitats de pagament i per aquest motiu es posa a disposició dels clients la possibilitat de pagar en còmodes terminis sense interessos.

Posada a punt del PC

A més, MediaMarkt Girona fa un pas més en la seva aposta per l'omnicanalitat, posant a disposició del client el servei de posada a punt del teu nou PC, des de la instal·lació dels sistemes operatius com Windows o el paquet Office, fins a programes per crear un entorn més segur pel teu PC. D'altra banda, la companyia ofereix als seus clients una experiència de compra completa i única gràcies als seus tallers gratuïts, on els clients poden gaudir de formacions de la mà d'un equip especialitzat perquè els ajudi a conèixer petits trucs per poder treure el màxim rendiment dels nous equips.

D'aquesta manera, els consumidors ens podem estalviar molt de temps i maldecaps. a més, ho podrem fer amb l'ajuda de professionals que ens oferiran els seus coneixements per poder fer els passos necessaris per tenir a punt el nostre ordinador i començar amb absoluta tranquilitat el nou curs escolar.

I pel seu pagament es pot afrontar amb la traquil·litat de saber que ens podem acollir al programa de finançament al 0 percent. D'aquesta forma, el neguit que poden tenir algunes famílies per afrontar la muntanya de despeses que significa començar el curs escolar amb tot a punt queda alleugerit. Primer amb la selecció dels millors ordinadors que s'adaptin perfectament a les nostres necessitats i després perquè ens podem assegurar la seva posada en marxa amb garanties i el seu pagament.