L'actor i humorista Toni Albà ha indignat Ciutadans per un tuit, escrit en to satíric en el que fa referència a "Inés", a la que acaba dient "mala puta".

Des de Ciutadans han interpretat que es tracta d'una apel·lació directa a la seva cap de llista per Barcelona, Inés Arrimadas, i han qualificat el tuit d'Albà com un "insult masclista, fastigós i d'odi". Ella mateixa ha considerat que és una mostra de "masclisme"

En un míting a Sabadell, Arrimadas, ha criticat avui que la piulada d'Albà és "la representació viva del procés que assenyala els qui no pensen com ells". Arrimadas ha denunciat que "s'insulti i es criminalitzi" però ha assegurat que "no ens faran callar". També ha advertit que utilitzaran la victòria "per canviar els vostres insults pel respecte i la convivència".

Després de la polèmica aixecada pel seu tuit, Albà va fer un parell de piulades, en la segona de les quals demanava disculpes "a totes les persones que s'hagin sentit ofeses"

No és el primer cop que els tuits d'Albà aixequen polèmica. De fet, el gener ha estat citat a declarar al jutjat de Vilanova i la Geltrú per un delicte d'injúries amb publicitat per diversos comentaris al Twitter contra la magistrada de l'Audiència Nacional espanyola Carmen Lamela, que instrueix la causa contra el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i fins fa pocs dies contra el Govern. La denúncia va arribar de la Brigada d'Informació de la Policia Nacional a Barcelona, i el jutge ofereix a Carmen Lamela personar-se en la causa.