En cas de sortir elegida, representarà les comarques de Girona al Parlament.

Bé, les necessitats de la gent a les comarques de Girona no deixen de ser un reflex de les principals necessitats del país.

Tanmateix, deu tenir algunes prioritats anotades.

Les infraestructures i el transport públic han de millorar, està clar. L´ús del transport públic ha de deixar de ser un suplici per als gironins i convertir-se en una bona experiència, tant pel que fa a preu com a serveis i horaris. Per exemple, s´ha de dotar de recursos el tren de rodalies entre Portbou i Barcelona.

L´ensenyament continua patint serioses mancances.

Cal parar atenció a les necessitats dels centres educatius. Encara el dia d´avui ens trobem molts barracons, això s´ha de resoldre de forma immediata. I una forma de fer-ho és veure quants diners es destinen a escoles privades que segreguen per sexe, i redistribuir-los a escola pública.

Què pensa la seva formació de la ubicació del nou Trueta?

Pel que fa a sanitat, és cert que s´ha debatut molt sobre el nou hospital Trueta. Però per nosaltres, més que l´emplaçament, cal estudiar les necessitats sociosanitàries de les comarques gironines. El Trueta ha d´exercir de capital sanitària de les comarques gironines, s´ha de solucionar l´actual situació precària, tant pel que fa a l´atenció com a la situació dels treballadors.

Medi ambient.

En aquest sentit, és preocupant que el Ter tingui un cabal per sota del mínim necessari, així no pot continuar. Un altre tema ambiental a solucionar és el d´uns parcs naturals que des de les primeres retallades lluiten per sobreviure.

Preocupació ambiental i reclamació de millors infraestructures no sempre casen bé

Cal assegurar que la necessària millora d´infraestructures no tingui impacte sobre el territori, cal un equilibri.