Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrimadas crida a triar entre «la casa dels horrors que agrada a Otegi» o «la casa de tots els catalans» que vol Cs

Carrizosa: «Com pot pactar un partit constitucionalista amb els qui es fan acompanyar d'exterroristes condemnats?»

Arrimadas crida a triar entre «la casa dels horrors que agrada a Otegi» o «la casa de tots els catalans» que vol Cs| Gerard Artigas

La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha instat els votants a triar a les eleccions del 14 de febrer "entre la casa dels horrors que agrada a Otegi, que és el tripartit, o la casa de tots els catalans, que és un Govern constitucionalista". Cs ha celebrat un acte de campanya a Girona just el dia que ERC ha dut a terme un míting a la ciutat amb el coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi. Arrimadas ha assegurat que el PSC és "soci" d'ERC i EH Bildu i ha recordat que va pactar amb ells els pressupostos generals de l'Estat. "Aquest és un futur per a Catalunya i l'altre futur és el de la unió, de la llibertat, de les polítiques socials", ha afirmat.

Arrimadas ha lloat les comarques gironines com a terra que "ho té absolutament tot" però que viu sota "el jou del silenci nacionalista", ha dit. "Sembla mentida que Girona sigui una terra on defensar la llibertat sigui el més difícil. Vull que els carrers estiguin plens de somriures i no de llaços grocs", ha afegit.

La líder del partit ha fet costat als caps de llista de Cs per Girona, Jean Castel, i Barcelona, Carlos Carrizosa, i ha comptat també amb el suport de l'eurodiputat Jordi Cañas. Carrizosa també s'ha referit a la presència d'Otegi en un acte de campanya d'ERC i ha interpel·lat el PSC. "Com pot pactar un partit constitucionalista amb els qui es fan acompanyar d'exterroristes condemnats?", ha preguntat. El candidat ha assegurat que durant la seva visita a Girona han rebut "cridòria i insults" alhora que "es rep amb aplaudiments els enemics de la llibertat".

Com també ha fet Arrimadas, Carrizosa ha cridat a la participació als comicis de diumenge vinent per treure "un sol escó més" que l'independentisme per "canviar les coses a Catalunya". "Si els catalans ens voten, nosaltres sí que ens comprometem a fer un canvi per a un Govern de convivència", ha promès. Per aconseguir-ho, però, preveuen necessitar l'ajuda dels socialistes, per la qual cosa ha demanat que Cs tingui força per "obligar el PSC a pactar amb els que garanteixen el canvi a Catalunya".

Prem per veure més contingut per a tu