El candidat de Podem a la Presidència del Govern, Pablo Iglesias, va acusar als seus adversaris polítics de generar «crispació» i va adoptar un to xiuxiuejant, de responsabilitat d'Estat -ha dit-, per oferir un canvi amb «to de dona», amb «calma» i amb «tranquil·litat». A la tarda, a Valladolid, Iglesias va repetir missatge, va insistir que no és el moment de la crispació, sinó de raonar i convèncer.

Al matí, Iglesias es va donar també un bany de multituds durant un míting a la Universitat de la Corunya. «El canvi polític tindrà to, tindrà estil, tindrà actitud de dona, un to que escolti, un to que no cridi i que tingui al mateix temps aquesta fermesa de les mares quan defensen els seus fills», va afirmar Iglesias en aquest míting d'En Marea, formació que reuneix Podem, Anova i Esquerda Unida.

Iglesias, en el seu primer i únic míting d'aquesta campanya a Galícia, va adoptar un to xiuxiuejant per oferir «responsabilitat d'Estat», sense necessitat de «cridar», ni «enfadar-se» ni «crispar», com PP i PSOE, dels qui va dir que se'ls comencen a notar els nervis».