El Partit dels Socialistes de Sils ha denunciat que l'actual alcalde Martí Nogué i la resta de regidors s'han gastat els diners del grup socialista en sopars. Segons les factures, algun dels sopars, que s'haurien fet a Girona, Sils Santa Coloma o Olot arribaven als 800 euros. El mateix Martí Nogué va reconèixer aquestes despeses i va assenyalar que "hi ha tots els justificants". Nogué afegeix que "queden diners i no sé què haurà fet el PSC amb el que quedava".

Els socialistes van lamentar l'ús que ha fet l'actual alcalde de Sils dels diners del grup municipal del PSC i va assegurar que "per gastar-s'ho en sopars, podien haver sigut més respectuosos amb els ciutadans i haver aplicat aquests diners sa polítiques socials", explica el portaveu del PSC. Malgrat que en conjunt no són unes quantitats desorbitades, segons reconeixen els mateixos denunciats, "fa mal d'ulls que en una època de crisi algú que és alcalde dediqui els diners del grup socialista a convidar a sopar als seus regidors, en lloc d'ajudar a unes quantes famílies que estan a l'atur".

Les factures que es denuncien inclouen dos àpats de 2012, en el que el grup de Nogué es va gastar 728 euros en un restaurant d'Olot el juliol. Al novembre d'aquell mateix any es van pagar 413 euros d'un altre àpat a un restaurant de Girona. Al 2013 s'inclouen tres factures, una de l'abril a un restaurant de Sils al que assisteixen 12 persones -el grup d'Independents per Sils té 7 regidors- i es van pagar 388 euros.

En la relació de factures de l'any 2014 figuren dos sopars: un, en un restaurant de Riudarenes a l'inici de l'any amb una despesa de prop de 350 euros; i un altre, ja al desembre de 2014, a un restaurant de la Creu de Palau a Girona, on es van pagar 868 euros.