José Luis Sánchez Martínez, més conegut com a Pepe Luis, tancarà la llista d'ERC a l'Escala. Nascut l'any 1944 i amb arrels a Granada, Sánchez ja va formar part de les candidatures republicanes el 2011 i el 2015 i ha treballat activament amb la secció local.

La seva trajectòria professional ha girat entorn del món sanitari. És administrador d'hospitals jubilat, va ser membre de la junta de govern de l'hospital del Marc i de la junta directiva de Youth for Christ a Espanya. Ara és pastor de l'Església Baptista de l'Escala i ha estat membre de la junta directiva de la Unió d'Esglésies Baptistes de Catalunya.

«En Pepe Luis representa tot el que volem ser: esforç, constància i compromís. Representa la pluralitat, la fermesa en defensa dels ideals i la bondat i proximitat, i estem molt contents que vulgui tancar la nostra llista», ha assenyalat la cap de files republicana, Etna Estrems. «Estic a ERC perquè penso que és el millor projecte per a l'Escala i perquè sé que l'Etna té més vocació de servei que de personalisme», ha indicat Sánchez.